Детскa Градина №33
Сребърни звънчета

За нас Дейности Новини Седмично меню Галерия Документи Профил на Купувача Връзки Контакти

Знаете ли, че... Екипи Програма Награди 25 години ОДЗ №33 Видео материали

През месец април 2018 г. детската градина получи ЕВРОПЕЙСКА НАГРАДА ЗА КАЧЕСТВО, която е признание за професионализма на всички служители!

   
                                            


На 03.06.2014 г. в басейна на ОДЗ № 33 се проведе състезание между отбори на ОДЗ № 84 "Детелина" и на ОДЗ № 33 "Сребърни звънчета" - от район "Овча купел".

  

  

  

Гости на състезанието бяха родители на деца от двата отбора. На първо място се класира отборът на ОДЗ № 84 "Детелина", а отбора на ОДЗ № 33 "Сребърни звънчета" - на второ място. Управителят на "Плувен клуб Омега-01" Георги Пандев връчи купи на директорките на двете детски заведения, а те от своя страна наградиха участниците от двата отбора с медали.

 
 
                                       

От 08.05.2014 г. до 15.05.2014 г. в Зимния дворец се проведе традиционният турнир по футбол за детски градини в гр.София, които работят с ДФК "Лъвчетата". ОДЗ № 33 "Сребърни звънчета" участва с 80 деца, разпределени в четири отбора-с деца от първа група, от втора, от трета и от четвърта групи. Всички отбори се представиха много добре. За участието си в турнира получиха купи от ДФК "Лъвчетата".
Участвахме и в състезанието за мажоретните състави.

 

  

  Мажоретният състав на ОДЗ 33 "Сребърни звънчета" с ръководител Даниела Добрева спечели две купи - за "Най-добра композиция" и за "Най-атрактивни костюми".

  


Димитър Конярски е треньор на футболните отбори на ОДЗ № 33  и е представител на ДФК "Лъвчетата".


  

   

  

  

  

  

  

  

  

  


На 28.04.2014 г. в басейна на детското заведение се проведе плувен празник с участието на деца от ОДЗ № 33 "Сребърни звънчета" и деца от ОДЗ № 51 "Щурче"- район "Илинден".


  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Гости на плувния празник бяха родители на деца от двете детски заведения и гл.експ. "Образование и култура" в район "Овча купел" г-жа Мария Савова, която връчи медали на всички деца и купи на директорките на детските заведения.

 

  

  

  

  


 На 24.04.2014 г. в читалище "Н.Й.Вапцаров" се проведе сецмица на "Младите таланти" в район "Овча купел". ОДЗ 33 "Сребърни звънчета" участва с изпълнения на мажоретния състав /с ръководител Даниела Добрева/ и с народни хора / ръководител Наталия Гешева/.

  


  

  

  

  

  

  

  

    На 18.03.2014 г. във физкултурния салон на детското заведение се проведоха традиционните състезателни игри между отбори на ОДЗ № 33, ОДЗ № 39 и ОДЗ № 84-детски заведения от район "Овча купел".
    Гости на състезанието бяха родители на трите детски заведения, директорки на детски градини от район "Овча купел" и гл.експ."Образование и култура" в район "Овча купел" - г-жа Мария Савова.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   На първо място се класира отборът от ОДЗ №39 "Пролет", на второ - ОДЗ № 33 "Сребърни звънчета" и на трето ОДЗ № 84 "Детелина". Купите бяха връчени от гл.експ. "Образование и култура" в район "Овча купел" - г-жа Мария Савова.

  

  

  

                                      


На 21.05.2013 г. в театър София бяха връчени награди на Столична община и Регионалния инспекторат по образование, София-град в различни категории. Директорът на ОДЗ №33 - г-жа Надка Пачеджиева получи грамота на Столична община "За активно участие при реализиране на образователни проекти и изграждане на ефективен модел за предучилищно възпитание и обучение. За постигнати добри резултати в осъществяване на дейности за организиране на предучилищно възпитание и обучение чрез създаване на условия за пълноценно развитие на всяко дете". Грамотата беше връчена от зам.кмет на СО - д-р Т.Чобанов.

  


На 05.03.2013 г. във физкултурния салон на ОДЗ 33 се проведе традиционния спортен празник "Кой е най-бърз?". В него участваха отбори на детски заведения от район "Овча купел"- ОДЗ 33, ОДЗ 39 и ОДЗ 84. Гости на спортния празник бяха: Е.Миков ст.експерт в Дирекция "Образование" към Столична община, М.Младжова гл.експерт "Просвета и култура" в район "Овча купел", Д.Павлова - експерт "Спорт и спортни бази" към район "Овча купел", директори на детски градини, членове на настоятелство "Мелодия" към ОДЗ 33, родители на деца от трите детски заведения. Мажоретният състав на ОДЗ 33 поздрави състезатели и гости.

 

 

 

 


Най-бърз в трите състезателни игри  беше отборът на ОДЗ №33, на второ място се класира ОДЗ 84, а на трето - отборът на ОДЗ 39. Купите и грамотите на отборите връчи господин Емил Миков.

 

 

 


На 16.05.2012 г. в басейна на ОДЗ №84 се проведе традиционното състезание по плуване за деца от ОДЗ №33, ОДЗ №39 и ОДЗ №84 - от район "Овча купел". Купите и медалите на децата бяха осигурени от Столична община - Дирекция "Спорт и превенции на насилието над деца". 


  


  


  

   


  


От 08.05. до 14.05.2012 г. в Зимния дворец се проведе ХІ турнир по футбол на 53 детски градини от гр.София. От ОДЗ №33 участваха четири отбора от първа, втора, трета и четвърта група по футбол и мажоретен състав. За своето успешно участие, децата получиха 5 купи - 1 за мажоретния състав и 4 за футболните ни отбори.


  

   
 
   

   


От 17.05. до 26.05.2011 г. в Зимния дворец се проведе Х турнир по футбол на 53 детски градини от гр.София. От ОДЗ №33 участваха четири отбора от първа, втора, трета и четвърта група по футбол и мажоретен състав. За своето успешно участие, децата получиха 6 купи - 2 за мажоретния състав и 4 за футболните ни отбори.


          


          


На 18.05.2011 г. в басейна на ОДЗ №84 се проведе традиционното състезание по плуване за деца от ОДЗ №33, ОДЗ №39 и ОДЗ №84 - от район "Овча купел". Купите и медалите на децата бяха осигурени от Столична община - Дирекция "Спорт и превенции на насилието над деца". 
Медалите на децата бяха връчени от Таня Богомилова - олимпийски шампион по плуване, а купите на детските заведения - от Валентина Ликова - Старши експерт от Столична община - "Спорт и превенции на насилието над деца".

             


             

             


На  10.03 2011г. в Национална спортна академия „Васил Левски”се състоя церемония по връчване на годишни награди на учители по физическо възпитание и спорт, на РИО – София-град и Столична община.
Бяха отличени училища и детски градини, използвали добри практики в областта на физическото възпитание и спорта, както и районни администрации, провеждащи ефективна политика за развитието на ученическия спорт.
Госпожа Надка Пачеджиева-директор на ОДЗ №33 "Сребърни звънчета" получи плакет "За реализиране на дейности в областта на физическото възпитание и спорта". Наградата й беше връчена от доц. Вили Лилков.

На 18.05.2010 г. в басейна на ОДЗ №84 се проведе традиционното състезание по плуване за деца от ОДЗ №33, ОДЗ №39 и ОДЗ №84 - от район "Овча купел". Купите и медалите на децата бяха осигурени от Столична община - Дирекция "Спорт и превенции на насилието над деца". 
От името на Столична община купите и медалите бяха връчени на деца и директори на детските заведение от доц.д-р Венцислав Гаврилов - Председател на Детски футболен клуб "Лъвчетата".От 25.05. до 30.05.2010 г. в Зимния дворец се проведе ІХ турнир по футбол на 53 детски градини от гр.София. От ОДЗ №33 участваха четири отбора от първа, втора, трета и четвърта група по футбол и мажоретен състав. За своето участие, децата получиха награди.
На 04.12.2009 г. в залата на Националния Военноисторически музей се проведе отчетно-изборно събрание на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в РБългария. Директорът на ОДЗ №33 "Сребърни звънчета" - Н.Пачеджиева беше награден с грамота и плакет "ДИРЕКТОР НА 2009 ГОДИНА".

 

 

В края на учебната година на тържествата за изпращане на децата от подготвителните групи, г-жа Пачеджиева връчи плакет с почетен знак на ОДЗ №33 и поздравителни адреси на родители, които са помагали за поддържането и обогатяването на материалната база на детското заведение.

                                

На 22.05.2009 г. в театър София бяха връчени награди на Столична община в различни категории. Директорът на ОДЗ №33 - г-жа Н.Пачеджиева получи грамота и книга от Директор на дирекция "Превенция, интеграция, спорт и туризъм" при Столична община - Съвет по безопасност на движението на децата в София - г-жа Ирена Димитрова. Грамотата се връчва за реализиране на дейности, свързани с опазване живота и здравето на децата, участници в пътното движение - във връзка със спечелен проект "Движим се безопасно" към СБДДС. Проектът е одобрен, финансиран и подпомогнат от Програма за изпълнение на националната стратегия за опазване живота и здравето на децата в пътното движение за периода от 2007-2010 г. на СБДДС.

                          

На 20.05.2009 г. в басейна на ОДЗ №84 се проведе традиционното състезание по плуване за деца от ОДЗ №33, ОДЗ №39 и ОДЗ №84 - от район "Овча купел". Плакетите и медалите на децата бяха осигурени от Столична община - Дирекция "Спорт и превенции на насилието над деца". От името на Столична община купата за отбора победител беше връчена от г-н Владимир Янков - председател на плувен клуб "Славия".

    

 

 

На 09.05.2009 г. в Зимния дворец се проведе VІІІ турнир по футбол на 53 детски градини от гр.София. От ОДЗ №33 участваха четири отбора от първа, втора, трета и четвърта група по футбол и мажоретен състав. За своето участие, децата получиха награди.

 

 

На 08.05.2008 г. в Зимния дворец се проведе турнир по футбол за деца от 50 детски градини в гр. София. Трите отбора на ОДЗ №33 - от ІV група, от ІІІ група и от ІІ група се представиха достойно и получиха награди.

 

 

 

 

На турнира по футбол се проведе и конкурс за изпълнение на мажоретни състави. Мажоретният състав на ОДЗ №33, с ръководител Даниела Добрева спечели Втора награда в комплексното класиране и Първа награда за "Най-добър костюм на мажоретен състав". Наградите бяха връчени от Любчо Славчев от БПФЛ и Петър Митев от БФС.

  

 

  

На 26.05.2008 г. директорката на детското заведение - Надка Пачеджиева, получи от Началника на  Регионалния инспекторат по образованието София - град  Ваня Кастрева,  Почетно отличие "НЕОФИТ РИЛСКИ" за цялостна професионална трудова дейност в системата на народната просвета.

   

 

На 29.05.2008 г. в басейна на ОДЗ №84 се проведе състезание по плуване за деца от ОДЗ №84, ОДЗ №33 и ОДЗ №39 - район "Овча купел". Наградите на децата бяха връчени от Мария Пенева - гл. специалист "Просвета и култура" в район "Овча купел" и Валентина Ликова - Старши експерт от Столична община - "Спорт и превенции на насилието над деца".

 

 

 

 

Получени Грамоти и Дипломи:

 

 

 

 

 

Детското заведение се гордее с ежегодните изяви на отбора по футбол – от 51 детски градини в гр.София нашият отбор по футбол се класира на първо място през м.5. 2007 г.

Наградата за най-добър вратар на Калоян Христов беше връчена от г-н Павел Павлов-секретар на СК при БФС.

                                         

 

На 13.02.2008 г. Надка Пачеджиева - директор на Обединено детско заведение №33 "Сребърни звънчета" получи Грамота и плакет от кмета на Столична община - за сътрудничество при реализиране на дейности в изпълнение на стратегията за развитие на физическото възпитание и спорта в Столична община.

Наградата беше връчена в НДК от Йорданка Фандъкова - зам. кмет на Столична община.

                                        

 


Защита на Вашите данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашият сайт. Ако натиснете бутона Приемам, ще дадете съгласието си.

Приемам | Запознай се с политикaта